Program: Luni-Sambata: 7:00-22:00; Duminica: 7:00-19:00
Istoric
1994
Primul magazin Annabella își deschide porțile publicului, comercializând legume și fructe.
2000
Este anul de pornire Annabella în retailul modern. Atunci a luat ființă primul magazin cu autoservire Annabella în Râmnicu Vâlcea
2011
Alte 6 magazine se alătură rețelei.
2012
Un an important în istoria Annabella marcat de începutul procesului de rebranding, lansarea unui nou tip de magazine, Fresh – destinat retailului special legume-fructe și, nu în ultimul rând, alte 6 magazine alăturate familiei Annabella.

Magazinele Annabella sunt special concepute pentru retailul modern. Annabella a dedicat segmentului alimentar, o proporție de 75% din spațiul său, restul fiind ocupat de produse non alimentare. Indiferent care este departamentul spre care vă îndreptați avem o sortimentatie bogată, care stă sub garanția calității și a prospețimii.

Legume-fructe: Avem în permanență cel mai bogat sortiment de legume și fructe de pe piață. Punem un accent deosebit pe prospețimea și naturalețea legumelor și fructelor noastre, acestea provenind, în cea mai mare parte,  din ferma proprie.

Conserve din legume-fructe: Cu un partener puternic, Raureni, magazinele Annabella pot spune că au o varietate impresionantă de conserve din legume și fructe. Gemul, compotul, dulceața, dar și murăturile de toate felurile au gustul perfect , dat de rețetele tradiționale păstrate cu sfințenie.

Lactate: Fie că preferați lactatele sau brânzeturile , dimineață sau că o gustare peste zi, la Annabella găsiți garantat: iaurtul, chefirul, laptele, smântâna, cașcavalul sau brânzeturile preferate.

Carne și mezeluri: La departamentul de mezeluri și carne proaspătă din Annabella, întotdeauna vă întâmpină o gamă diversificată la o calitate garantată. Avem cele mai bune parteneriate, cu furnizori de încredere și verificăm cu strictețe pentru dumneavoastră toate termenele de garanție, etichetele de origine și temperaturile de păstrare!

Produse de bază: Nelipsite din cămara oricărei gospodine, produsele de bază au un loc speial destinat în magazinele Annabella. Puteți alege produsul preferat dintr-un sortiment foarte variat.

Panificație:Proaspăt scoasă din cuptor, pâinea și produsele din pâine au la Annabella un loc aparte. Puteți alege din sortimentele de pâine ambalată sau pâine proaspătă ecologică,precum și specialități din pâine.

Dulciuri:  Momentul dulce al zilei este garantat la Annabella. Ciocolată, biscuiți, bomboane și multe altele, te așteaptă să alegi și să savurezi un moment de bucurie.

Cereale: Cea mai importanata masă a zilei începe la raionul special destinat micului dejun. La Annabella alegi ceralele prefarate și savurezi un mic de jun delicios și sănătos.

Bio/ dietetice: Alimentația sănătoasă  are un loc aparte în viața noastră! De aceea am creat pentru dumneavoastră un departament special, dedicat produselor bio și dietetice. Aici găsiți o gamă  speiala de produse fără zahăr, fără aditivi , conservanți sau coloranți, perfecte pentru diete sau un stil de viață sănătos!

Băuturi: Întotdeauna avem băutura ta preferată ! Fe că este vorba de băuturi alcoolice sau non alcoolice la Annabella ai o gamă variată din care poți să alegi exact ceea ce îți place!

Vinuri: La Annabella vă așteaptă o secțiune special dedicată vinului. Aici  puteti alege asemenea unui somelier , dintr-o gamă bogată de vinuri, pe cel potrivit ocaziei și gusturilor dumneavoastră.

Pește și fructe de mare: La Annabella găsiți singurul raion special destinat  pestelui și fructelor de mare proaspete din județul Vâlcea! Pentru o cină festivă sau o masă în familie  puteti alege vongole, midii, creveți, caracatița, salău, doradă somon și nu numai