Pui marinat (Chicken Paillard)


Dacă ați rămas în pană de rețete de vară, nu e nicio problemă, Annabella vă vine în ajutor cu o rețetă de cină ușoară de vară!

Ingrediente pentru 4 porții:

2 rămurele proaspete de rozmarin
1 lămâie
ulei de măsline
4 bucăți piept de pui fără piele
1 linguriță de muștar Annabella Zilnic
24 roșii cherry
400 g fasole verde(păstaie)

Metodă de preparare:

Pasul 1: Preîncălziți cuptorul la 100 de grade Celsius.

Pasul 2: Alegeți frunzele de rozmarin, adăugați un vârf de sare, și zdrobiți bine într-un mojar de lemn. Dați pe răzătoare coaja de la lămâie și stoarceți lămâia și puneți în mojar jumătate din zeamă de la lămâie. Adăugați 2 linguri de ulei de măsline.

Pasul 3: Utilizați un cuțit ascuțit ca să crestați și să despărțiți fără să tăiați de tot pieptul de pui.

Pasul 4: Turnați marinata de rozmarin peste pui și lăsați câteva secunde.

Pasul 5: Între timp, faceți dressingul- mixând muștarul cu juice-ul rămas de la lămâie și adăugați de două ori mai mult ulei de măsline extra virgin.

Pasul 6: Puneți roșiile într-o tavă, asezonati-le și rumenitile la cuptor timp de 20 de minute.

Pasul 7: Alege fasolea, apoi gătește-o într-o tigaie cu apă fiartă și sare timp de 5 minute. Uscați-o și puneți-o în dressingul de muștar, apoi adăugați roșiile cherry coapte.

Pasul 8: Preîncălziți o tigaie tip grill sau grill-ul electric.

Pasul 9: Puneți pe grill pieptul de pui pentru 5 minute, sau până se face auriu, pe fiecare parte, apoi serviți cu faslea caldă și roșiile.

Să aveți poftă!