Comanzi de acasă - sună la 0770422688 - comanda minima 100 lei
Blog Update

Macarons cu ganache de ciocolată

Ingrediente: 230 g zahăr pudră 70 g zahăr vanilat Sare 120 g făină de migdale Colorant alimentar Pentru umplutură 120 g ciocolată neagră ½ cană smântână lichidă sau frișcă 1 lingură unt Mod de preparare: Dacă vrei să-ți impresionezi jumătatea sau invitații, pregătește prăjiturele Macarons dulci și colorate. Iată care sunt pașii pe care trebuie...
Read more

Risotto cu spanac și parmezan

Ingrediente: 1 pahar de orez bob cu bob sau bob lung 1 ceapă 2 căței de usturoi 150 ml vin alb sec 300 g spanac 600 ml bulion de legume 30 g parmezan 1 lingură de unt ulei de măsline sare, piper Mod de preparare: Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și călește ceapa și...
Read more

Mic dejun englezesc

Micul dejun englezesc este celebru în toată lumea. Consistent încât să energizeze orice pofticios pentru întreaga zi, acesta este servit de la cele mai scumpe restaurante până la cele mi mici localuri din suburbiile orașelor britanice. Șuncă, cârnăciori, ouă prăjite, ciuperci, fasole, roșii… sigur nu ți se mai face foame până la ora prânzului, după...
Read more

Sărmăluțe tradiționale românești

Ingrediente: 1 kg carne porc cu vită 1 -2 varză murată 2 cepe medii 70 g orez pentru sarmale 200 g mix de afumătură cu multă grăsime 1 linguriță bulion 250 ml suc de roșii sare piper proaspăt râșnit piper boabe cimbru uscat mărunțit o linguriță rasă de boia dulce câteva crenguțe de cimbru uscat...
Read more

Pulpe la cuptor cu broccoli și cartofi

Ingrediente: 9-10 cartofi medii 200-300g de broccoli 6 pulpe inferioare de pui sare, piper negru măcinat oregano uscat — după gust 4-5 căței de usturoi 2-3 linguri de smântână MOD DE PREPARARE: 1.Curățați și spălați cartofii. Tăiați-i sub formă de fâșii sau rondele groase. Puneți-i într-un bol adânc. 2.Spălați și uscați pulpele de pui. Adăugați-le...
Read more

Risotto cremos cu ciuperci, parmezan și unt

Ingrediente: 240g orez cu bob mare 300g ciuperci proaspete 2 linguri de ulei de măsline 60g unt cu min 80% grăsime 1 ceapă mică tocată 1 cățel de usturoi zdrobit 1 cățel de usturoi tocat mărunt 50ml vin alb sec sare, piper măcinat 750-800 ml supă fierbinte 60g parmezan pătrunjel verde pentru decor fulgi de...
Read more

Piept de pui marinat la grătar

Ingrediente: 4 bucăți piept de pui rozmarin busuioc mentă piper sare ulei de măsline, zeamă de la o jumătate de lămâie o linguriță jumătate de miere două linguri de muștar Mod de preparare: Pune bucățile de pui într-un castron, adăugă toate ingredientele, amestecă bine,lasă-le la frigider o jumătate de oră apoi le poți pune pe...
Read more

Tartine cu brânzică pufoasă

Ingrediente: o cutie brânză telemea felii de pâine integrală prosciutto ananas alune pătrunjel Taie pâinea în felii subțiri și apoi lasă-le la prăjit în cuptorul bine încins. După ce s-au rumenit, adaugă bucățele de ananas, prosciutto, brânză telemea și pătrunjel. Poftă bună!
Read more

Piept de pui cu ceapă verde și fasole

INGREDIENTE: 500g piept de pui dezosat 4 ouă 5 – 6 căței de usturoi un pahar cu bere o ceașcă de ulei piper negru măcinat sare ceapă verde 8-10 roșii cherry 2 mâini de păstăi de fasole verde (proaspătă sau congelată) Spălă bine pieptul de pui și tăie-l în bucăți potrivite, de o grosime nu...
Read more

Desert răcoritor cu pricomigdale, mascarpone și struguri

INGREDIENTE: 3 albușuri 200g zahăr pudră/tos 200g nuci 1 fiolă esență rom 10ml esență de migdale MOD DE PREPARARE: Pentru început, prăjește nuca puțin, câteva minute, într-o tavă la cuptor. Apoi macină nuca prăjită. Între timp, pregătește crema. Bate albușurile spumă împreună cu zahărul până când vei obține o spumă/cremă tare. Lasă compoziția pe foc...
Read more