Comanzi de acasă - sună la 0770422688 - comanda minima 100 lei
Blog

Lipie grecească cu carne de miel

Ingrediente:
Lipie
Pentru umplutură lipie:
1/2 ceapă roșie mică
1x cățel de usturoi
oregano
busuioc
resturi de la friptura de miel
3 roșii cherry
1 foaie salată
1/2 castravete mediu
Sos tzatzichi
200 gr iaurt grecesc (foarte gros)
un castravete mediu
sare
2x linguri de oțet de mere
1x lingură de ulei de măsline
2x căței de usturoi
Trage la tigaie ceapa roșie tăiată rondele, 1 cățel de usturoi mărunțit, bucățele de carne de miel. Adaugă oregano și busuioc. Pe o lipie pune salată, castravetele proaspăt și roșiile cherry. Adaugă carnea de miel trasă la tigaie cu ceapa și usturoiul. Pe deasupra pune sos tzatzichi după gust. Rulează lipia și ai obținut o delicioasă lipie grecească!
Sosul  tzatzichi  se prepară astfel: amestecă iaurtul cu sarea și uleiul, dă castravetele pe răzatoarea mare și scurge-l de zeamă. Adaugă castravetele și usturoiul pisat în sosul de iaurt.