Blog
Paste-cu-pui-și-ciuperci-în-sos-alb

Paste cu pui și ciuperci în sos alb

Paste-cu-pui-și-ciuperci-în-sos-alb

Ce este rapid, ușor și gustos de preparat? Ai ghicit, paste cu pui și cuperi în sos alb! Citește rețeta
noastră și bucură-te de gustul delicios al acesteia.

Ingrediente:
250 g paste
300 g ciuperci champignon
1 kg piept pui
200 ml smântână pentru gătit
Sare, piper, oregano
2 căței usturoi pisați
ulei de măsline

Preparare:
Pentru început, pune pastele la fiert și lasă-le aproximativ 20 de minute.
În același timp, taie ciupercile în bucăți mai mari și călește-le în puțin ulei de măsline. În paralel, prăjește
puiul în altă tigaie. După ce acesta s-a prăjit, adaugă ciupercile peste el și amestecă întreaga compoziție
pentru a obține o combinație de gusturi și arome. Apoi adaugă smântâna, usturoiul pisat și
condimentează cu sare, piper și oregano.
După ce pastele s-au fiert, scurge-le și lasă-le puțin la răcit.
În farfurii pune mai întâi pastele și apoi ciuperciule cu puiul, sosul și presară parmezan.
Îți dorim poftă bună!